Łódź, 04.12.2014 | » " ISO 9001, BRC Global Standard - Food, BRC CP czyli jakość w przedsiębiorstwie" |
dokumenty do ściągnięcia
w danym szkoleniu
Jakość to w chwili obecnej najważniejsze kryterium wyboru dostawcy wyrobów lub usług. Normą, która umożliwia stworzenie Systemu Zarządzania Jakością w każdym przedsiębiorstwie jest Norma ISO 9001. Dzięki ISO 9001 System Zarządzania Jakością można stworzyć dla każdej organizacji, bez względu na rodzaj oferowanych usług oraz jej wielkość. Każda firma, która stawia sobie na celu ciągłe doskonalenie a także dąży do wzrostu zadowolenia klienta powinna zastanowić się nad wdrożeniem Systemu Zarządzania Jakością stworzonego na podstawie ISO 9001 .
BRC Global Standard –Food to międzynarodowy standard żywności, który powstał w 1998 roku. Jego „Ojcem” było Brytyjskie Konsorcjum Detalistów _Organizacja zrzeszająca sieci handlowe w Wielkiej Brytanii. Na chwilę obecną duże sieci handlowe na całym świecie coraz częściej podczas wyboru swoich dostawców pytają się o posiadanie tego Standardu ba, nieraz jego posiadanie jest kryterium doboru firm, z którymi warto współpracować.
BRC CP to Standard, który może być wdrożony w produkcji większości produktów nieżywnościowych: wyrobów agd, kosmetyków oraz ubrań. Standard ten podobnie jak w przypadku BRC Global Standard Food to znak, że produkty, których dotyczy charakteryzują się odpowiednią jakością a ich producentem jest godna zaufania firma.
Program ramowy szkolenia (zajęcia 10:00-16:00)
1. Jakość wyrobu podstawą sukcesu każdego przedsiębiorstwa
2. Ocena ryzyka i analiza zagrożeń podczas procesu realizacji usługi
3. System Zarządzania Jakością na podstawie Standardów ISO 9001, BRC Global Standard oraz BRC CP
4. Jak powinna wyglądać dokumentacja Systemu Zarządzania Jakością
5. Weryfikacja systemu – audit wewnętrzny w przedsiębiorstwie
Wykładowca: konsultant w zakresie wdrażania systemów zarządzania jakością : HACCP, GMP, GMP +, ISO 9001, BRC. Absolwentka Wydziału Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie. W latach 1997-2011 pracownik Państwowego Zakładu Higieny. Obecnie konsultant w firmie doradczo-szkoleniowej zajmującej się opracowywaniem dokumentacji HACCP.
> TERMIN: 04 12.2014 r. (czwartek) godz. 10.00 - 16.00
> MIEJSCE: centrum Łodzi (dokładny adres zostanie podany 4 dni przed szkoleniem)
> cena: 490,00 zł/osobę netto + 23% VAT, brutto: 602,70 zł
> rabat 5% - więcej niż 1 osoba z firmy
> cena za zgłoszenie do 04.11.2014 : 470,00zł netto za osobę
Cena obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe w formie wydrukowanej, serwis kawowy, obiad, konsultacje oraz zaświadczenie o ukończeniu kursu.
UWAGA! ILOŚÆ MIEJSC OGRANICZONA, (max 25 osób)
OSTATECZNE ZAMKNIÊCIE LISTY: 02.12.2014
OSTATECZNE ZAMKNIÊCIE LISTY: 02.12.2014